luni, 24 octombrie 2011

Capcana Mortala (Vampirii Sudului #11) de Charlaine Harris


Cu talentul ei special de a da mereu de necazuri, Sookie este martoră la un atentat comis asupra barului în care lucrează, Merlotte’s. Bănuielile se îndreaptă imediat spre anti teriantropii din zonă, însă Sookie suspectează altceva şi, împreună cu Sam, încearcă să descopere vinovatul precum şi mobilul atacului. Dar lucrurile se complică.

Deşi nu este capabilă să citească în mintea vampirilor, Sookie îi cunoaşte bine pe iubitul său, Eric Northman, şi pe fiica lui, Pam, şi îşi dă seama că aceştia complotează împotriva actualului lor stăpân. Treptat, şi Sookie este atrasă în această luptă,care se dovedeşte a fi mult mai grea decât ar fi crezut. Prinsă încă o dată în vârtejul intrigilor din lumea vampirilor, Sookie află că este doar un pion, la fel ca oricare alt om obişnuit şi că pe tabla de joc a apărut o nouă regină.



9 comentarii:

Darkflayer spunea...

seria este interesanta,insa nu am aut ocazia sa mi-o cumpar sau sa o citesc.

Madalina spunea...

Poti cumpara seria Vampirii Sudului la un super pret(10.99 lei/volum)impreuna cu revista Bravo si Bravo Girl.Maine apare volumul 5.Din cate stiu,in curand o sa poti cumpara la acelasi pret primele 4 volume in editie de chiosc si de pe site-ul Leda(dupa ce se fac retururile).

ioana alexandra spunea...

seria e super. abia astept sa citesc si volumul asta

Oanaaa. spunea...

Hihi, mi-am luat-o si eu, dar sunt abia la vol 4

JustLaugh spunea...

wow..dar multe volume mai are seria:))..eu m-am uitat la serial..dar nu prea mi-a placut:-?:D

Ade spunea...

cate volume sunt in serie?

Oanaaa. spunea...

Ade, pana acum au aparut 11 + un volum cu povestiri. Se stie ca in USA va aparea in curand vol 12 si seria va avea in total vreo 14 titluri.

Unknown spunea...

O sa apara si la noi restul volumelor. Asa a spus admin pe site-ul celor de la Leda

Unknown spunea...

Eu trebuie sa fac rost de volumul 11,altfel..