joi, 6 octombrie 2011

O zi din șapte de Lauren Oliver

Dacă ai avea o singură zi de viață, cum ai alege s-o trăieşti? Şi dacă ai şti că vei muri, ce moment ai vrea să retrăieşti?

Acestea sunt întrebările pe care şi le pune tânăra Samantha Kingston, în cele şapte zile aproape identice pe care le trăieşte şi retrăieşte pentru a îndrepta o greşeală pe care trebuie mai întâi s-o descopere. Ea pare să ducă o viaţă perfectă: face parte din grupul celor mai populari elevi, are ca iubit pe cel mai tare băiat din şcoală, are un grup de prietene cu care împarte totul şi aproape tot ce îşi doreşte. Dar oare e chiar aşa? După o petrecere aparent ratată, suferă un accident de maşină şi moare. Apoi se trezeşte a doua zi şi o ia de la capăt. Şi apoi iar. Şi iar. Ziua de 12 februarie, care ar fi trebuit să fie o zi ca oricare alta în viaţa ei, devine ultima ei zi din viaţă. De şapte ori. Ce trebuie să facă Samantha pentru a ieşi din această buclă temporală şi pentru a-şi salva sufletul şi pe cei din jurul ei?

7 comentarii:

Andreea spunea...

Dacă ai avea o singură zi de viață, cum ai alege s-o trăieşti? Şi dacă ai şti că vei muri, ce moment ai vrea să retrăieşti?
Chiar intrebari destul de grele..
Frumoasa carte

Darkflayer spunea...

Coperta este superba

Oanaaa. spunea...

N-am citit-o, dar nici vorbe extraordinare nu am auzit referitoare la ea:-?? who knows

JustLaugh spunea...

ce senina e coperta:)..si eu am auzit pareri foarte bune despre ea..dar inca nu am citit-o:D

Ade spunea...

Cred ca e faina...subiectul e interesant oricum

Unknown spunea...

Eu am citit-o si mi-a palcut faorte mult. Sa zicem ca are un caracter moralizator.

Unknown spunea...

Va sfatuiesc sa o cumparati