sâmbătă, 10 septembrie 2011

Concurs Libris

Am decis sa va mai acord cateva zile in care sa puteti participa la concurs :).Puteti posta raspunsuri pana in data de 25 septembrie.Succes.

Incepand de astazi puteti participa la un nou concurs organizat impreuna cu libraria online Libris.

Pentru a participa la concurs dati like pe pagina de facebook www.facebook.com/libris.ro a librariei online Libris si raspundeti la intrebarea:
Care este cartea sau seria voastra preferata de pe site-ul librariei Libris si de ce?
Castigatorul isi va putea alege o carte de pe site-ul librariei online Libris in valoare de 40 de lei.
Concursul se desfasoara intre 10 septembrie si 20 septembrie.Cel mai interesant raspuns va fi premiat.
Succes tuturor participantilor.
Multumesc librariei online Libris pentru sponsorizarea acestui concurs.

21 de comentarii:

ioanaraluk95 spunea...

Mie cea mai interesanta serie de pe siteul librariei Libris mi se pare Jocurile Foamei.Nu sunt multe carti la noi in tara care sa se asemene cu aceasta.Viziunea viitorului a lui Suzanne Collins nu este tocmai una la care noi speram dar ne arata o alta fata a omenirii pe care nu multi dintre noi o cunoastem.Acolo predomina cel mai mult instinctul de supravietuire.Acel instinct care te determina sa faci orice pentru a ramane in viata.Sa furi,sa omori...orice.Seria nu te lasa nici un moment linistit.Fie te temi pentru viata persoanjelor,fie suspini dupa personajele ce nu vor mai aparea...fie esti fericit ca toul a iesit cum ti-ai dorit.O serie plina de lupte,tristete,ura si cel mai important un pic de dragoste.

Gheorghiev Alexandra spunea...

Cea mai interesanta serie de pe siteul librariei libris mi se pare Fallen de Lauren Kate.De ce imi place aceasta serie?Pentru ca este o serie extraordinara in care Lauren ne prezinta o poveste extraordinara de dragoste suprema dintre un inger cazut din cer Daniel Grigori si muritoarea Lucinda Price...In aceasta serie ne-o putem imagina perfect pe Lucinda cum se plimba prin mlastine si prin cimitire.Suna gothic,dar citind cartea ne-o puteam imagina exact asa cum e ea.Atmosfera gotica creata de Lauren Kate se îmbina perfect cu povestea lor tragica de dragoste.La inceput m-a socat,dar pe urma vroiam sa stiu din ce in ce mai multe despre aceasta poveste si despre personajele ei.

andra lavander spunea...

seria mea preferata este academia vampirilor, am citit si alte serii cu vampiri dar aceasta m-a impresionat cel mai mult. Prietenii sunt importanti dar si iubirea este ce se intampla cand cele doua intra in conflict? ce alegi, iti parasesti cea mai buna prietena sau renunti la dragoste? Cele mai puternice legaturi se creaza intre oamenii care au aceleasi viziuni, acelea si crezuri, ele sunt mai importanta uneori decat legaturile de sange. Pnetru cea mai buna prietna iti risti viata, chiar si sanatatea mintala, iar pentru siguranta ei renunti la dragoste. Dar atunci cand persoana pe care o iubesti weste pierduta pentru totdeauna, devine lucrul pe care il urasti cel mai mult, esti capabil sa iti parasesti prietena, singura care ti-a ramas pentru a indeplini o promisiune ersoanei iubite si pierdute. Alegeri dificile, o poveste de dragoste care depaseste toate obstacolele, si sunt multe, si doua prietene atat de unite incat uneori par una singura, desi au caractere total diferite. Care este sensul vietii daca nu sa-ti ajuti prietenii atunci cand le e greu, sa lupti pentru dragoste, dar cel mai importat sa fii capabil sa renunti la ea daca persoanei iubite ii e mai bine fara tine. Sa stii sa ierti, sa uiti si sa treci peste cele mai grele momente din viata alaturi de persoanele care te iubesc.

Bivolaru George-Cristian spunea...

Greu de ales intrea atatea titluri extraodinare sa numesti o carte preferata! Mi-a atras atentia Taiko de Eiji Yoshikawa o poveste fascinanta despre Japonia feudala.Acesta este acum cartea preferata deoarece aici mi se dezvaluie felul de a gandi al samurailor.

Geo. spunea...

Hmm..
Am dat like pe Fb cu Geo Sknte.
Si ca sa schimbam putin atmosfera,cu seria preferata,o sa vorbesc despre Instrumente Mortale , respectiv primele doua carti aparute pana acum din serie.
M-am indragostit de Jace inca din prima clipa,insa cred ca am o simpatie mai mare pentru Alec deoarece...il compatimesc.Aici este vorba despre o iubire care nu prea are sanse sa se implineasca.Mai mult,primele doua carti vorbesc despre aceste iubiri neimplinite!
Prima ar fi intre Alec si Jace , iar a doua intre Jace si Clary,din cauza faptului ca sunt frati.
Actiunea a fost tumultoasa,plina de suspans,cu elemente care au aparut in momentele in care te asteptai cel mai putin.
Personajele sunt foarte puternic conturate,iar firul dramatic,este si el ...foarte vizibil.Este vorba despre iubirea unui frate pentru sora sa.O iubire imposibil de trait.O iubire pe care nu ai cum sa o aduci la un stadiu mai inalt si sa cladesti o relatie,pentru ca nu exista o temelie stabila.Baza aceea se surpa incontinuu.Cand am inceput sa citesc Orasul Oaselor,ma asteptam la orice,numai la una ca asta nu , insa pe langa aceasta iubire pe care Jace i-o poarta lui Clary,mai este si iubirea lui Alec pentru prietenul sau.
Este un sentiment care te darama pe dinauntru,din cauza faptului ca nu stie nimeni.Stie doar el,Alec,si se chinuie in fiecare zi,vazand cum Clary se apropie de Jace.Aici intervine gelozia,iar apoi Alec rabufneste si ii arunca lui Clary in fata unele lucruri.Apoi intervine si regretul ..si multe altele.Este o poveste gandita cu mult tact si alcatuita cu migala.Toate piesele par sa se imbine perfect,dar defapt...nimic nu dureaza prea mult.
Insa pe langa aceste doua iubiri neimpartasite,mai este una.A lui Simon,pe care o priveste pe Clary mai mult decat o simpla prietena.
Iar pe langa astea,mai este vorba si de Luke si de iubirea pe care i-o purta mamei lui Clary,si pe care inca i-o poarta.
Cartea se bazeaza pe niste legaturi care nu pot fi dezvoltate,iar daca privesti adanc,se deschide un univers dramatic in care trebuie sa lupti pentru a salva lumea de un psihopat,respectiv Valentine , insa este si un univers in care personajele sufera incontinuu din cauza legaturilor pe care nu le pot dezvolta.
Iar pe langa toate acestea,este vorba si de raceala unui parinte.Cum spuneam,Clare stie sa contureze un personaj asa cum trebuie si sa-i alcatuiasca un portret de otel.
Valentine reprezinta apogeul raului.Are un suflet facut bucati , problema este , ca eu tind sa cred ca nu are suflet, nici macar nu ii pasa de copiii sai , cu atat mai putin de Jace , pe care l-a lasat singur in celula din Orasul Oaselor,in a doua carte , in noaptea in care i-a omorat pe fratii tacuti.
Pe langa toate cartile pe care le-am citit,am reusit sa il cunosc pe Valentine mai profund.Descrierile pe care le face Clare direct si indirect iti permit sa vezi mai departe decat de carcasa.
Sunt foarte curioasa cum o sa evolueze actiunea.Poate pe parcurs,aceasta drama care pluteste ca un nor innegurat asupra primelor doua volume,se va risipi , insa asa s-ar risipi si interesul cititorilor.
E mai frumos cand isi fac aparitia in joc misterul si elementele dramatice.Totul capata o nota..mai ...intunecata!Si ceva mai apropiata de realitate,cu toate ca personajele traiesc intr-o realitate paralela,unde exista fel si fel de creaturi.
Este prima serie despre care pot spune ca are la baza o fundatie puternica.
Cassandra Clare este o autoare care stie ce vrea si care stie cum sa se joace cu universul pe care-l cladeste.

Simona Bonnie spunea...

Seria care imi place cel mai mult este Georgina Kincaid. Sincer nu mi-a atras atentia cand a aparut primul volum si nu aveam de gand sa il citesc dar cand l-am primit cadou de la o prietena am fost nevoita si am ramas placut surprinsa. E o serie uimitoare plina de suspans, crime, suferinta unui sucub indragostit de un om pe care nu il poate atinge fara sa nu ii faca rau, dar si amuzanta cu o multime de fiinte supranaturale intunecate si misterioase iar atunci cand incepi un volum nu il m-ai poti lasa din mana pana nu il termini.O serie care a meritat si merita citita chiar daca la inceput nu am crezut ca este asa ...

giorgiana spunea...

giorgiana turcu
o carte care-mi place de la libris si nu ama apucat s-ao iau este"ecouri din trecut" de Diana Gabaldon
mi s-a parut fascinanta recenzia/commentul de pe site-ul editurii:
"Claire Randall este călătoare în timp. Aruncată în negura vremii, cu peste două sute de ani în urmă, ea se îndrăgosteşte de rebelul James Fraser, sufletul ei pereche, şi decide să rămână împreună în vremea lui Jamie, în secolul al XVIII-lea. În urma unor evenimente care îi pun viaţa în pericol, fiica lor, Brianna, alege să trăiască în relativa siguranţă a secolului XX, la o veche fermă a strămoşilor ei din Scoţia, împreună cu Roger, soţul ei, şi cei doi copii.
Dar întâmplările petrecute cu două secole în urmă prind viaţă prin intermediul scrisorilor lui Claire. Fragilele file scot la iveală dragostea ei pentru Jamie Fraser, omul mult încercat în luptă, călătoria lor din Carolina de Nord pe mare, unde întâlnesc piraţi şi iau parte la lupte navale. Căutând să afle cât mai multe despre Claire, Brianna şi Roger descoperă şi lucruri despre ei înşişi, deoarece destinul familiei din munţii Scoţiei pendulează între viaţă şi moarte în Războiul pentru Independenţa Americii.
Ecouri din trecut este o carte despre călători în timp, despre oameni care şi-au dorit să schimbe istoria, despre caractere puternice care au luptat pentru convingerile sau pentru iubirile lor. Un roman care rămâne în mintea cititorului multă vreme după ce povestea s-a terminat.

ar fi fascinant pentru mine si cred ca pentru oricine daca am putea calatori in timp si eventual retrai/repara experientele trecutului

Darkflayer spunea...

.Este vorba de ,,A walk to remember”
Filmul m-a facut sa imi doresc sa citesc cartea.
Povestea ne demonstreaza ca iubirea nu tine cont de personalitate,boala sau orice altceva,ci cauta doua inimi care sa se potriveasca sa formeze una singur,o singura bataie.
“Iubirea este ca vantul: Nu o poti vedea, dar o poti simti.”Cat de mult mi-a placut acest citat.Povestea ma face sa ma gandesc ca poate intr-o zi fiecare dintre noi isi va gasi perechea.Ma face sa visez,sa fac parte din aceasta poveste impresionanta.
Tare mult as vrea sa o citesc .

Nume:Vircan Issabel

Zipy spunea...

Imi place seria "Georgina Kincaid" de Richelle Mead.
Georgina stie sa cucereasca barbati si chiar femei, insa m-a cucerit si pe mine cu sarmul ei sucubic. Georgina era Sherlock Holmes inca din volumul trecut, insa ii lipseau doua lucruri: Scooby-Doo si Masina Misterelor. Seria are foarte mult mister si glume bune cea ce-mi aminteste de Robert Downey Jr. din noua editie(film) Sherlock Holmes. Imi place ca Georgina se adapteaza la situati cum se adapteaza un cameleon. Stie cum sa actioneze si cand sa actioneze. Cea ce-mi place cel mai mult la serie este ca autoarea nu se pripeste prea mult pe detaliile neiportante si stie cum sa scoata in evidenta anumite lucruri. Richelle Mead stie sa transforme un sarut stangaci intr-o partida apetisanta si delicoasa.

Am dat like pe Facebook cu numele Monea Zipy

monika.love96 spunea...

Am dat like pe facebook cu numele de Alexandra Monika.

Cartea mea preferata de pe site-ul Libris este cartea “Mai las-o moale cu fantomele” scrisa de Megan Crewe.
Ce m-a impresionat pe mine cel mai mult la aceasta carte?
Pe mine,la această carte m-a impresionat foarte mult faptul că deşi este la vârsta adolescenţei, Cass McKenna,nu are prieteni umani.Singurii ei prieteni sunt doar fantomele foştilor ei colegi,şi cea a surorii ei.
La această vârstă,toţi ar trebuii să se distreze,să aibă prieteni,să meargă la film,şi să facă toate acele greşeli pe care toţi le fac când ajung în acest moment al vieţii.Însă,dacă nu ai pe cineva cu care să faci toate aceste lucruri,este foarte urât.Chiar daca ai fantomele de partea ta,şi in plus...sa fim serioşi,ele nu pot face foarte multe lucruri.
Totuşi la fantome există şi o parte mai bună,mai ales atunci când tu eşti singura care le vede.Ele nu te pot trăda,nu pot pleca de partea celor care sunt mult mai populari decat tine şi in plus pot afla sectre despre ceilalţi.
Asta face Cass cu ajutorul prietenilor ei,fantome.Ea află sectre despre cei mai îngamfaţi elevi din scoală.
Totuşi,toate acestea se schimbă atunci când vicepreşedintele consiliului de elevi,află ce poate face Cass.El îi cere ajutorul fetei,pentru a putea vorbi cu mama lui.Dar oare ea îl va ajuta?Oare va avea Cass încredere în el?
În plus aceasta este o portiţă pentru Cass.O portiţă prin care ea are şansa să se împrietenească din nou cu oamenii.Să înveţe să aibă din nou încredere în ei,şi să îşi facă din nou prieteni de vârsta ei.Prieteni care sunt în carne şi oase,şi pe care îi poate vedea toată lumea.O cale cu ajutorul căreia oamenii nu o vor mai vedea ca altă dată.O ciudată.
Dar oare Cass va avea curajul să treaca dincolo de portiţă?
Da.Ea,îl ajută până la urmă pe Tim,şi află că el nu este până la urmă un băiat aşa rău,şi că el are întradevăr mare nevoie de ajutor.Şi prin acest mod,ea are o şansă,ca să se bucure din nou de viaţa de om.

~Erin. spunea...

Cartea mea preferata de pe libris este “Revolta”, de Suzanne Collins. Cine ar fi crezut ca in paginile acestei carti sunt ascunse atatea sperante si visuri desarte? “Revolta” nu e un roman de dragoste – ci este ceva mult mai adanc de atat: o carte despre sacrificii si urmele lasate de razboi, despre moarte si viata totodata. E despre felul in care te poate schimba razboiul.
Suzanne Collins a incercat sa transmita un mesaj prin cuvintele pe care le-a scris – sa ne gandim la motivele ce contureaza un razboi, sa ne gandim la linia fina dintre razbunare si dreptatea ce trebuie facuta. Si, in final, cand ne uitam in urma, ne intrebam: ” A meritat sa luptam? ” In cautarea raspunsului, incercam sa ne justificam actiunile, dar o parte din noi stie ca lupta a fost zadarnica. Ca prea multi oameni nevinovati au murit in timpul razboiului, ca tu insuti te-ai schimbat incercand sa-i faci fata.
Dupa ce totul s-a terminat, iti spui ” Ce ar putea sa ma distruga acum?” . Dar singurul raspuns e tacerea.

Book's Land spunea...

cartea preferata de pe Libris este Tristeti de sucub de Richelle Mead .
Pentru ca Richelle Mead ne introduce intr-o lume unde creaturile supranaturale traiesc printre oameni, abordand stilul lor de viata, avand slujbe, case, prieteni umani.

Cartea pune accentul pe trairile Georginei, procesele ei de constiinta, visele, sperantele si iubirile ei. Problemele apar insa cand incep sa moara nemuritori din ambele tabere. Pentru a afla cine este ucigasul, ingerii si demoni trebuie sa incheie o alianta. Pentru ca unul dintre ei sau cineva din afara este indeajuns de furios incat sa-i doreasca morti pe toti.

giddusadik spunea...

Seria mea preferata de pe Libris.ro este 'Amurg' de Stephenie Meyer. Pur si simplu, oricate carti as citi, nu este nici una care se poate compara cu Amurg. Stepehenie Meyer are acel fel de a scrie care te face sa te desprinzi de lume odata ce ai deschis cartea si sa vrei sa fii acolo cu adevarat. Se creeaza un univers paralel in care toate dorintele noastre devin realitate.

Anonim spunea...

Libraria online Libris are foarte multe carti frumoase! Dar cea care mi-a ramas tiparita adanc in minte a fost "REVELATIA" de Kelley Armstrong. Scrisa intr-un mod alert si plina de suspans, cartea a fost plina de pericole ce mi-au pandit sufletul la fiecare cuvant pe care il citeam cu rasuflarea intretaiata.Frumos maiestrita, "Revelatia" mi-a deschis noi drumuri spre adevaratul orizont al dragostei,m-a facut sa ma gandesc mai bine la deciziile pe care urmeaza sa le iau, m-a facut sa privesc lumea cu alti ochi. Perfect scrisa si citita pe nerasuflate, "Revelatia" a fost cea mai buna carte pe care am citit-o eu vreodata. Autoarea stie sa imbine perfect groaza cu dragostea, dand nastere unei opere nemaiintalnite. Stilul horror se impleteste cu un nou stil numit "dependenta", creand in mintea mea un cocktail exploziv cu arome de umor si groaza,si de dragoste si suspans. Povestea cartii m-a impresionat enorm si mi-a marcat profund sufletul, iar stilul lui Kelley de a scrie acest roman a facut din "Revelatia" pentru mine o carte in care nu poti gasi niciun rand neizbutit scris. Absolut superba! Absolut minunata!

Anonim spunea...

Si, pentru ca am uitat, mai scriu un comentariu in care spun ca am dat like paginii de Facebook a librariei online Libris cu numele " LaurƩntzyu Black "! Succes tuturor!

Geanina spunea...

Sunt sute de carti superbe pe site-ul librariei online Libris , dar cea care mi-a furat ochii este Obsesia de P.C. si Kristin Cast. Am o mie de motive sa imi doresc acesta superba carte . Seria Casa noptii este una dintre cele mai reusite serii cu vampiri , din punctul meu de vedere , chiar cea mai reusita. Am citit cu o curiozitate imensa primele patru carti , dar din pacate, Obsesia nu am avut ocazia sa o achizitionez. De ce imi doresc acesta carte?
Obsesia continua povestea lui Zoey si a prietenilor ei in lupta cu puterea intunecata. Imi doresc enorm sa citesc urmatoarele incercari la care este supusa acesta tanara fata , cred si sper ca ,,Pasarea Zoey’’ va reusi sa ramana la fel de puternica si sa triumfe in lupta cu Kalona.
Cred ca acesta serie arata importanta prieteniei , Zoey nu ar fi reusit sa treaca prin aceste greutati daca nu ar fi existat prietenii ei. Aceste elemente : Vantul , focul , apa , pamantul si spiritul arata ca nimic in lume nu poti face daca nu ai prieteni. Sper din tot dufletul ca Nyx sa fie alaturi de Zoey si sa o indrume spre calea binelui, deoarece lupta importiva lui Kalona va fi foarte grea .
Pc si Kristin Casta vor sa sublineze prin acesta serie ca viata fara prieteni nu are niciun farmec si ca orice s-ar intampla prietenii adevarati vor fi mereu alaturi de tine.
Sunt doar cateva motive pentru a imi dori acesta carte. Sper din tot sufletul sa castig !
Like cu Grpsu Geanina!

Ştefana Alexandra spunea...

Am dat like sub numele de Stefana Alexandra

Seria mea preferată este Jurnalele Vampirilor pentru că felul în care este scrisă seria este puţin diferită de alte serii cu vampiri, plus că vampirii din această carte par ceva mai reali decât ceilalţi apăruţi prin alte cărţi. De asemenea conflictele secundare care apar în carte menţin suspansul şi creează momente interesante pe parcursul romanelor. Simbolul iubirii ce apare între Elena şi Ştefan, precum şi obsesia care o dezvoltă Damon pentru Elena din cauza asemănării dintre ea şi Katherine, sunt extrem de interesante.

Alessandra spunea...

Seria mea preferata de pe site-ul Libris este Casa Noptii de P.C. Cast si Kristin Cast.Aceasta serie pur si simplu m-a uluit!Am cititt cu atata pasiune fiecare volum ca nu ma mai puteam dezlipi de el.Fiind atat de cufundata in lumea creeata, prin lecturarea cartilor, ajungeam sa veau sa fac parte din ea .Acea lume imaginara devenea realitate pentru mine,lumea reala fiind ceva vag ,destul de indepartat.Totul este atat de bine descris ca aproape simti fiecare emotie a personajelor.Ador iubirea interzisa dintre Steavie Rae si Rephiam si cum totul nu e ceea ce pare a fi.Am citit si recitit aceasta serie cu o pasiune nemasurabila si nu ma voi satura niciodata de ea!!!Recomand aeasta serie din toata inima!!!
Am dat like pe Facebook cu numele Alessandra Badea.

IRLover spunea...

Seria mea preferata este Academia Vampirilor,deoarece cred ca se datoreaza faptului ca a fost prima mea seria cu vampiri.Pot spune ca de la prima pagina m-a captivat si stiam ca va fi o seria cu multa actiune si romantism.Am trait aceleasi sentimente ca si Lissa,Rose si Dimitri cu fiecare volum.Pe langa multa actiune aceasta carte are si romantism.O recomand tuturor pentru ca aceasta seria va va ajunge la inima.

Imi doresc cartea Jurnalele Vampirilor:Suflete-Umbra
http://www.libris.ro/literatura-universala/jurnalele-vampirilor-6-intoarcerea-suflete-umbra-LED978-973-102-354-0--c7509--p370763.html

Andreea spunea...

:-<

Ade spunea...

Succes!