vineri, 8 iulie 2011

Eona de Alison Goodman


Eona este continuarea incredibilului volum EON:Ochiul Dragonului se intoarce (click pentru descriere si recenzie) care m-a tinut cu sufletul la gura de la prima pana la ultima pagina.

Acolo unde exista putere,exista si tradare.

Inainte ea era Eon,o fata deghizata in baiat care-si risca viata pentru a deveni ucenic al Ochiului Dragon.Acum ea este Eona,prima femeie Ochi al Dragonului Oglinda dupa sute de ani si salvatoarea tarii ei,dar are un secret si mai periculos.Nu-si poate controla puterea.
De fiecare data incearca sa formeze o legatura cu Dragonul Oglinda,devine un canal pentru cele zece spirite ale Dragonilor ale caror Ochi ai Dragonului au fost ucisi de nobilul Ido,care-si concentreaza puterea prin intermediul ei.Furia lor o inunda,transformandu-i abilitatea intr-o forta ucigasa,distrugand pamantulul si oamenii sai.Eona trebuie sa invete sa suporte durerea lor si sa-si accepte identitatea de Ochi al Dragonului.

Si o alta forta de distrugere este pe urmele ei.

Impreuna cu Ryko si doamna Dela,Eona fuge de armata Inaltului Nobil Sethon.Renegatii trebuie sa-l gaseasca pe Kygo,tanarul Imparat Perla,care are nevoie de puterea Eonei pentru a smulge inapoi tronul de la Sethon si manuscrisul negru furat de Dillon cand era ravasit de droguri.Dar pentru a-l ajuta pe Kygo,Eona trebuie sa incheie o intelegere intunecata cu un vechi dusman care i-ar putea distruge pe ei toti.

17 comentarii:

CCAM spunea...

Wow! Promite. Sper insa ca Litera sa o scoata repede; e a doua serie la care astept sa apara volumele si apoi sa o citesc cap-coada (cu vol 2 si 3 din Cercul Secret am avut noroc)

CCAM spunea...

Ti-ai modificat un pic site-ul - imi place. Succes in continuare!

Darkflayer spunea...

imi place cartea.interesanta descrierea

Madalina spunea...

Multumesc,CCAM,ma bucur ca-ti place.
Si eu abia astept volumul doi,Eona.Mi-a placut foarte mult primul volum.Din cate am inteles pe site-ul autoarei,Eona este incheierea seriei.

Anonim spunea...

Acum cateva zile am terminat de citit Eon si vreau sa spun ca iubesc aceasta carte!As vrea sa te intreb daca stii cumva cand o sa apara Eona la editura Litera sau macar scrisa in limba romana.Am cautat pe internet dar n-am gasit nimic.

Madalina spunea...

@Anonim:din pacate,din cate stiu eu,Eona nu apare anul acesta :(.Si eu abia astept sa citesc continuarea pt ca am adorat primul volum.Cand aflu data publicarii o voi posta pe blog :).

Anonim spunea...

Oh,sper sa apara cat mai repede.Multumesc :).

Zipy spunea...

Deci tot ce pot sa spun este: I like it:X:X:X....

Oanaaa. spunea...

Interesanta, dar nu ma prea atrage

JustLaugh spunea...

draguta cartea..dar nu e genul meu:-?

Madalina spunea...

Inca nu a fost publicat acest volum. Sper ca editura Litera sa-l publice pana la sfarsitul acestui an. Si eu abia astept sa-l citesc, primul volum mi-a placut foarte mult :).

Anonim spunea...

Unde pot gasi cartea?

Madalina spunea...

Din pacate, Eona nu a fost inca publicat de editura Litera, dar daca citesti in engleza, poti comanda acest volum de pe site-ul librariei online Books Express :)
http://www.books-express.ro/

Anonim spunea...

cea mai mare porcarie e ca Eona a aprut in 2011 si nici macar acum, dupa 3 ani nu a fost tradusa!!! E REVOLTATOR!!!

Anonim spunea...

4 ani au trecut

Anonim spunea...

Au trecut 4 ani vor trece si 5 ne apropiem de 2016 cu pasi mari.Oare cand va aparea odata?

Madalina spunea...

Anonim, am să întreb pe pagina de Facebook a Editurii Litera când vor publica Eona :) Și eu abia aștept să-l citesc. Ador cărțile cu dragoni, iar Eon a fost primul volum de acest gen pe care l-am citit.