joi, 17 martie 2011

How to Flirt with a Naked Werewolf (Naked Werewolf #1) de Molly Harper

How to Flirt with a Naked Werewolf este primul volum din seria Naked Werewolf scrisa de Molly Harper.

Chiar şi în Grundy, Alaskaeste ceva neobişnuit sa găsesti un tip gol cu o capcană pentru ursi prinsa de glezna pe veranda ta. Dar cand pretinsul tip se transforma intr-un lup, recent mutata in Alaska, Mo Wenstein, nu are nicio dificultate cu identificarea problemei.
Posacul ei vecin, Cooper Graham, care a criticat deschis abilitatea lui Mo de a se adapta la viata in Alaska, are propriile probleme. Probleme de-ale varcolacilor.
Pentru Cooperun varcolac în exil autoimpus departe de haita sa, este dragoste la primul miros cand vine vorba de Mo. Dar Cooper are o preocupare mult mai presantă în mintea luiMai multe persoane din imprejurimi au fost victime ale atacurilor unui lup si din moment ce Cooper nu are nicio amintire despre ce se intampla dupa ce se transforma, e ingrijorat ca el ar putea fi lupul in cauza.
Daca un lup striga lupul, logic este sa-l asculti, dar Mo nu crede ca Cooper este vinovatul.
Dar daca nu el e responsabil pentru atacuri, atunci cine este? Si cand un varcolac se indragosteste de tine ce ar trebui sa faci? Regulile intalnirilor tocmai au devenit mult mai complicate.

RECENZIE.
Mo, fiica un parinti hipioti preocupati de o viata sanatoasa si exagerat de protectori, incearca sa se indeparteze de acestia parasind sudul, unde a trait toata viata, si mutandu-se tocmai in Grundy, Alaska.
Dornica sa fie cat mai departe de mama ei, care o suna si vizita in cele mai nepotrivite momente, si care isi facuse un obicei din a-i controla viata si casa, Mo se muta intr-un mic si indepartat orasel din Alaska.
Inca din prima noapte in Grundy, cand un lup ataca un elan chiar in fata casei ei, Mo isi da seama ca Alaska nu e tocmai un locsor plin de pace, unde-si va gasi linistea. Cu toate acestea, dupa ce se imprieteneste cu Evie si Buzz si se angajeaza in micutul lor restaurant, Mo incepe, incetul cu incetul, sa se apropie de locuitorii din Grundy si sa se adapteze traiului in salbaticie.
Asta pana cand Cooper Graham, un barbat arogant si misterios, incearca sa o convinga pe Mo sa paraseasca cat mai repede Alaska sustinand ca aceasta nu va reusi niciodata sa supravietuiasca iernii in munti. Iar, cand mai multe persoane sunt atacate si ucise de un lup scapat de sub control, Mo incepe sa se indoiasca si ea de sansele de a scapa nevatamata.
Amuzant si fermecator, How to Flirt with a Naked Werewolf este un volum care m-a cucerit de la primele pagini. Eroina volumului, Mo, puternica, inteligenta si independenta, se dovedeste a fi un adevarat detectiv cand decide sa descopere cine se afla in spatele crimelor tulburatoare care au loc in orasel. Incapatanata si curioasa, Mo nu ezita sa faca tot ce-i sta in puteri pentru a-si ajuta prietenii si pentru a afla adevarul.
Cooper, varcolacul Alpha, seducator si impulsiv, este inca bantuit de amintirea unei intamplari ingrozitoare de care se invinuieste. In ciuda faptului ca se teme ca ar putea fi responsabil de crimele care au loc in Grundy, Cooper incearca din rasputeri sa afle adevarata identate a varcolacului ucigas si in acelasi timp sa stea cat mai departe de Mo, pe care se teme ca ar putea sa o puna in pericol.
Palpitant si romantic, How to Flirt with a Naked Werewolf imbina o poveste paranormala cu putin mister, creand un volum plin de suspans si umor.

10 comentarii:

bloodsister spunea...

pare draguta,si-mi place coperta

Darkflayer spunea...

coperta este simpatica,dar este amuzant titlul.

ioana alexandra spunea...

"how to flirt with a naked werewolf"- ce titlu haios, la fel ca si desenul de pe coperta:))
imi place cartea,i love werewolves:X


P.S Madalina mi-a ajuns cartea.merci mult:)

Madalina spunea...

ma bucur ca a ajuns:)tot timpul imi fac griji sa nu le rataceasca posta.si eu ador varcolacii:)

Oanna spunea...

Amuzant titlul cartii. Imi place ca este vorba de varcolaci :D

Andreea spunea...

Pare foarte funny =)) Mai ales titlul=))

Zipy spunea...

Haios tot, titlul, coperta si descrierea.

Ade spunea...

INteresanta carte!

Oanaaa. spunea...

Ce dragut, imi place recenzia

JustLaugh spunea...

:))...ce titlul:D..amuzanta cartea:)