luni, 31 ianuarie 2011

Carcera de Catherine Fisher



Carcera, primul volum din seria omonima de Catherine Fisher, a fost publicat de editura Corint Junior.

Imaginează-ţi o închisoare atât de vastă,încât conţine celule şi coridoare,păduri, oraşe şi mări.
Imaginează-ţi un prizonier lipsit de memorie, convins că vine de Afară,deşi închisoarea a fost sigilată de secole şi un singur om a reuşit să evadeze.
Imaginează-ţi,într-o societate în care timpul este interzis,menţinută într-o lume din secolul al şaptesprezecelea şi condusă de computere,o fată, Claudia,obligată să ia parte la o căsătorie aranjată, prinsă într-un complot de asasinare de care-i e groază şi pe care,totodată, şi-l doreşte.

Drepturile de ecranizare pentru Incarceron au fost cumparate de 20th Century Fox. Taylor Lautner va interpreta rolul Finn in Incarceron si Maria Juan Garcias, rolul Claudia.

miercuri, 26 ianuarie 2011

Micuţele mincinoase (Micutele Mincinoase #1) de Sara Shepard


FEREŞTE-TE DE FETELE FRUMOASE CU SECRETE ÎNTUNECATE!

Seria supranumită de Publisher’s Weekly Neveste disperate pentru adolescenţi,figurează de 33 de săptâmâni pe lista de bestselleruri a
New York Times
Tradusă până în prezent în 18 ţări (printre care Franţa, Germania, Suedia, Norvegia, Brazilia)
Serialul produs de ABC Family urmează să fie difuzat în 2011 şi în România.

TOATĂ LUMEA ARE CEVA DE ASCUNS:
CU ATÂT MAI MULT SPENCER, ARIA,
EMILY ŞI HANNA

Spencer râvneşte la iubitul surorii ei. Aria are fantezii erotice cu profesorul său de engleză. Emily s-a îndrăgostit de noua ei colegă de şcoală. Iar Hanna apelează la soluţii dezgustătoare ca să-şi menţină frumuseţea.
Dar, de când prietena lor Alison a dispărut, ele trebuie să păstreze un secret şi mai important.
De unde ştiu eu? Uite că eu ştiu totul despre fetele rele care au fost cândva, fetele obraznice care sunt acum şi secretele sumbre pe care trebuie să le păstreze. Şi ia ghici ce voi face? Vă voi spune tot ce ştiu.
Printre casele elegante şi curţile perfect îngrijite din localitatea Rosewood, statul Pennsylvania, fiecare are câte ceva de ascuns şi mai ales cele patru micuţe mincinoase. Spencer, Hanna, Aria şi Emily, colege de liceu şi bune prietene, şi-au ţinut cu grijă ascunse secretele încă de când cea mai bună prietenă a lor, Alison DiLaurentis, un fel de şefă a grupului, a dispărut în mod misterios cu trei ani în urmă. Dar în momentul în care fetele încep să primească mesaje ameninţătoare semnate A, secretele lor,cele mai neînsemnate, dar şi cele de mult îngropate, par a fi în pericol de a fi dezvăluite.Nimic nu mai pare să fie la fel în Rosewood.

Concurs Vampirii Sudului de Charlaine Harris


Pentru a participa la concursul Vampirii Sudului de pe blog-ul Editurii Leda,comandati primul volumul din serie,Morti pana la Apus.Concursul se desfasoara intre 20 ianuarie si 28 februarie.Castigatorii vor fi anuntati pe blogul Leda in data de 2 martie.Pentru a comanda dati click pe imagine.Premiile constau in 5 seturi HBO/True Blood.Setul contine o umbrela si 3 carti postale cu personajele din True Blood(Eric,Sookie si Bill).Succes.

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Castigatoarea concursului Nici moarta,nici maritata

Castigatoarea concursului Nici moarta,nici maritata este Geanina.Felicitari.
Castigatoarea este rugata sa trimita un e-mail la adresa madalinacionca@yahoo.com cu datele personale(nume,prenume si adresa exacta la care pot expedia coletul).

@Maria:Ai castigat la concursul Jurnalele Vampirilor caseta cu primele 4 volume din serie.Te rog sa-mi trimiti mail cu datele tale pana in data de 31 ianuarie.Deoarece am anuntat castigatorii in data de 24 decembrie,daca pana in 31 ianuarie nu primesc niciun mail,premiul va fi castigat de un alt participant la concurs.

vineri, 21 ianuarie 2011

Mai las-o moale cu fantomele de Megan Crewe

Am prieteni.Doar ca tu n-ai crede ca exista.

Singurii prieteni ai lui Cass McKenna, o fata de saisprezece ani, sunt cateva fantome: a surorii ei si a catorva fosti colegi de scoala. Fantomele nu sunt deloc complicate si poti avea incredere in ele. Mai mult decat atat, ele pot afla secretele compromitatoare ale celor din jur iar lui Cass ii place sa stie totul despre colegii ei ingamfati.

Insa cand Tim, vicepresedintele consiliului de elevi, descopera secretul lui Cass,cela ca poate sa comunice cu fantomele, situatia tinde sa se schimbe. El ii cere sprijinul ca sa intre in legatura cu mama lui, moarta de curand, iar ea, dupa indelungi ezitari, sfarseste prin a fi de acord. Pe masura ce-l cunoaste mai bine pe Tim, Cass are surpriza sa constate ca acesta nu este un baiat atat de rau precum crezuse ea pana atunci si ca, intr-adevar, avea mare nevoie de ajutorul ei.

Sa fie aceasta cea mai buna ocazie sa se imprieteneasca din nou cu cei vii?

marți, 18 ianuarie 2011

Bal Mascat (Sange Albastru #2) de Melissa de la Cruz

Schuyler van Alen doreste o explicatie legata de misterioasele morti care au avut loc in radurile tinerilor vampiri. impreuna cu Oliver, cel mai bun prieten al ei, Schuyler calatoreste in Italia cu speranta de a-l gasi pe singurul om care o poate ajuta,bunicul ei. Intre timp, la New York, pregatirile sunt in toi pentru Balul Celor Patru Sute, o petrecere exclusivista gazduita de cei mai bogati, puternici si neumani, o gala a celor cu sange albastru.

Dar adevaratele pericole apar la after party, un bal mascat organizat de sireata Mimi Force.O revelatie, ascunsa in spatele mastilor, va schimba cursul destinului unui tanar vampir pentru totdeauna.


RECENZIE.
Incredibil,socant si imprevizibil.Bal mascat m-a atras in fascinanta lume a celor cu sange albastru inca de la primele pagini.Rasturnarile de situatie,personajele care ascundeau secrete tenebroase strecurate in panza intunecata a secolelor,m-au facut sa ma gandesc ca nu doar seara in care personajele principale au participat la balul organizat de fratii Force a fost dominata de un bal mascat,ci intregul volum.Din primul capitol suntem introdusi in intriga complicata,care se dezvaluie treptat de-a lungul volumului,culminand cu finalul in care mastile cad,iar Schuyler ne dezvaluie ca nu este doar o metisa,ci un personaj care poate deveni cel mai puternic,cel mai important dintre vampirii cu sange albastru.Sangele mamei ei,care-i pulseaza in vene o transforma intr-un vampir precoce,capabil sa stapaneasca cele mai dificile daruri,un vampir ce poate duce la indeplinire sarcini imposibile pentru ceilalti sange albastru.
M-a induiosat iubirea lui Oliver,loialitatea si felul in care si-a daruit fiinta si sangele fetei pe care a iubit-o intreaga viata.Si-a ascuns in spatele mastii prieteniei,iubirea,incercand sa se opuna celui dintai sarut vampiric,temandu-se ca intregul lui suflet se va dezvalui in acea clipa,lasand-o astfel pe Schuyler sa descopere in sangele lui adevarul.
M-a intristat sacrificiul lui Jack,care isi respecta legamintele de iubire vesnica,desi o iubeste pe Schuyler si mi-am dorit,la fel de mult ca Schuyler,ca el sa se ascunda in spatele baiatului cu masca neagra,care a sarutat-o in noaptea balului.Totusi m-a dezamagit ca nu si-a dat seama cat de mult a durut-o pe Schuyler incercarea lui de a-i gasi scuze surorii lui,care pare sa-si doreasca mai mult decat orice pe lume sa o distruga pe fata pe care el o iubeste.As fi vrut sa-i reprosseze surorii lui fapta abominabila pe care vroia sa o comita invocand un sange argintiu pentru a o ucide pe Schuyler.Am putut,cu toate acestea,intelege ura fetei,care a trait mii de ani temandu-se ca si-ar putea pierde iubitul si constientizand de-a lungul a zeci de vietii ca in sufletul lui arde o iubire nemuritoare care nu-i apartine doar ei.Ma intreb acum pe cine iubeste cu adevarat Jack,pe Schuyler sau pe Allegra? Oare incearca sa regaseasca in fata ce poarta frumusetea mamei ei, femeia care i-a respins iubirea inca de la inceputul timpului?
Astept cu nerabdare urmatorul volum care sper sa ne dezvaluie identitatea sangelui argintiu si adevarul despre cele doua surori descoperite in final.

Nopti de Sucub (Georgina Kincaid #2) de Richelle Mead


Dragostea este un lucru dureros si nimeni nu stie asta mai bine decat Georgina Kincaid.
Daca numai il saruta pe Seth Mortensen, scriitorul timid, sexy si incredibil de talentat cu care are o relatie, ii absoarbe energia. Georgina e sucub, un demon care isi ia forta din placerea barbatilor.

E adevarat, capacitatea de a-si schimba aspectul si avantajul nemuririi sunt grozave, si da, Georgina e cea care a ales sa intre in randurile slujitorilor iadului cu multe secole in urma. Dar nu pare deloc cinstit ca o demonita al carei scop in viata este seductia sa nu se poata bucura de pasiune alaturi de singurul muritor care o cunoaste si o accepta asa cum este.

miercuri, 12 ianuarie 2011

Concurs


Incepand de astazi puteti participa la concursul Nici moarta,nici maritata.
Pentru a participa la concurs raspundeti la intrebarea:

Cum se numesc urmatoarele trei volume din seria Nici moarta,nici maritata de MaryJanice Davidson?

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.Concursul se desfasoara intre 12 si 22 ianuarie.

luni, 10 ianuarie 2011

Nici moarta,nici maritata (Betsy, regina vampirilor #1) de Maryjanice Davidson

Nici moarta, nici maritata, primul volum din fermecatoarea serie Betsy, regina vampirilor de Maryjanice Davidson a fost publicat de editura Nemira.

Betsy Taylor, fost fotomodel, actualmente secretara, in varsta de 30 de ani, are parte de o saptamana cam speciala.
Mai intai isi pierde slujba, apoi moare intr-un accident de masina,doar ca, intr-un final,sa se trezeasca la morga, imbracata cu un costum roz si incaltata cu pantofii cei ieftini ai mamei sale vitrege.

In ciuda eforturilor sale disperate, pur si simplu nu poate sa moara intru totul, ci se trezeste in fiecare noapte,chinuita de o sete fantastica, setea de sange, o dieta cu adevarat insuportabila.
Si cum intotdeauna e loc de mai rau, noii sai prieteni o iau drept regina amintita in profetiile din vechime si vor sa o arunce in lupta cu cel mai de temut vampir din ultimii 500 de ani.
Desi nu-i pasa catusi de putin de soarta neamului de vampiri, exista o arma care o convinge sa li se alature: pantofii de firma.

Castigatorii concursului Sange Albastru

Castigatorul concursului Sange Albastru este Theo.Castigatoarele premiului pentru activitatea pe blog sunt Darkflayer si ioana alexandra.Felicitari.
Castigatorii sunt rugati sa trimita un e-mail la adresa madalinacionca@yahoo.com cu datele personale(nume,prenume si adresa exacta la care pot expedia coletul).Darkflayer si ioana alexandra,va rog sa precizati in mail si care volum din seria Jurnalele Vampirilor(Lupta,Furia sau Reuniunea)doriti sa primiti.
Multumesc Editurii Leda pentru aceste carti superbe.

luni, 3 ianuarie 2011

Concurs Sange Albastru


Incepand de astazi puteti participa la concursul Sange Albastru.Pentru a participa la concurs raspunde la intrebarea:
Cum se numesc urmatoarele volume din seria Sange Albastru(Blue Bloods)de Melissa de la Cruz?

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti.Concursul se desfasoara intre 3 si 10 ianuarie 2011.Tot in 10 ianuarie va fi anuntat si noul castigator al premiului pentru activitatea pe blog.
Multumesc Editurii Leda pentru aceste volume frumoase.